Islámský stát
Sobotka: Appeasement k Sýrii? To jen Zeman je válečník

01.02.2015 13:41

Postoj České republiky k Islámskému státu není politikou appeasementu, jak se označuje politika ústupků západní velmocí hitlerovskému Německu před druhou světovou válkou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • nespokojený volič (7 hlasů) 01.02.2015 15:14

    Hezké jak naprosto přehlížíte fakt že to byli Ukrajinci kdo ten...

  • Jan Bulva (6 hlasů) 01.02.2015 14:16

    Zaorálkův prosebný vzkaz Američanům Vážený pane velvyslanče, Milý...

  • Deadman´s Hand (6 hlasů) 01.02.2015 14:11

    Sobotka ani Zeman tak nějak nechápou, že válčit se bude na cizí...

  • Henex (4 hlasy) 01.02.2015 14:52

    Já teda nevím jak ty, ale já ničí vazal nejsem. Komu děláš poskoka...

  • Karel Důvěřivý (3 hlasy) 01.02.2015 15:55

    Ten Zeman je ňákej divnej. USA ještě nevolá do boje a on vyzývá. Jó...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nevidím takový fatální rozdíl mezi "válečným slovem" a posíláním střeliva.Ale to my umíme báječně,pří " schovávání za sukni velké mámy".:-)

0 hlasů

Zeman - válečník... Dobrej džouk. Dyk ten strejda vypadá jako Husák bez brejlí.

0 hlasů

Taky jeden sluníčkový debil ... něco jako pn.
"Mně nic nehrozí, věřil japonský novinář. Zbyly po něm dvě dcerky"

1 hlas

Ty jsi kokot mrazeny rusky. Neslunickovy, vecne nasrany, ozraly a poblity rusky muzik.

0 hlasů

Ty jsi prostě naše sluníčko ...

0 hlasů

Vsechny ty Zemanovy kecy maji odvest pozornost od rejdu bolsevickych svini na Hrade.

0 hlasů

Bohouš bohužel nevidí, nebo možná nechce vidět všechny souvislosti. Zeman se na to dívá očima, kterýma se dívá většina lidí.

Je pěkné že je problém na Ukrajině, ale rozhodně vážnější problém je IS.
Přesně jak o tom mluvil Zeman, Ukrajina je "jen" chřipka, oproti tomu je IS rakovina.

Bohužel jako vždy to novináři překroutili a psali jen o Ukrajinské chřipce.

A rád bych upozornil že já rozhodně nejsem fandou Zeman.

1 hlas

Ještě že nejsem většina... Mám tudíž, od takových blbů, jako jsi ty klid.

0 hlasů

Zemanova výzva byla nesmyslná, Zaorálkova veřejná reakce nepřiměřená a další reakce prezidenta ujetá. Přirovnání k Mnichovu nemá přece vůbec žádnou souvislost s IS a Ovčáček s tím Chamberlainovým deštníkem se projevil jako debil.Tato veřejná výměna názorů mezi nejvyššími ústavními činiteli zemi jen diskredituje.

2 hlasy

Tak výborně, všichni budeme mlčet a nikdo nic nebude dělat.

Jsi spokojený ?

1 hlas

Máš možnost jít bojovat proti všem zlům světa. Běž do Sýrie postřílet ty Isily a vem to přes Donbas, tam je taky hodně práce...

1 hlas

http://www.lidovky.cz/nehorazny-utok-na-ministra-je-zeman-pricetny-pta-se-schwarzenberg-10n-/zpravy-domov.aspx?c=A150131_114654_ln_domov_sk

0 hlasů

Sralbotka se prave ukazal v plne parade. Kalhoty plne hnedky uz jen pri pomysleni, ze by mel vest armadu do boje.

0 hlasů

Vrchnim velitelem vojsk je Zeman, je to Zemanuv napad a vzdy jezdil kral v cele sveho vojska do boje. Tak uz je ten vozralej dobytek v Syrii a bojuje:-)

0 hlasů

Tak podle tebe by už Obama dávno bojoval v prvním šiku v Syrii a je tam ?

1 hlas

Obama tam minimalne poslal americke bombardery a drony.

0 hlasů

Třeba by je uchlastal. Ale představa, jak Zeman klečí a nad ním stojí nějaký uřezávač hlav s nožem je zábavná. A zajímal by mně poslední ovarův bonmot...

0 hlasů

Měl jsem vás rád! :-)))

0 hlasů

To by neřekl, ten má rád akorát sebe... :-)))
Spíš něco ve stylu: "Zase jsem měl pravdu, kreténi..."...

0 hlasů

Ten Zeman je ňákej divnej. USA ještě nevolá do boje a on vyzývá. Jó až USA zavelí tak to se Zaorálek postaví do čela šiků a budeme těmi nejlepšími křižáky.

3 hlasy

Blbecku, USA davno bombarduji islamsky stat, zatimco ta ruska pakaz na Hrade chrape ...

2 hlasy

Jó Irák. To byla jiná. Tam byly ZHN. Ten se zvládl na ten šup. ISIL pouze řeže hlavy.

2 hlasy

Ruskej blbecku, nauc se aspon poradne cesky.

2 hlasy

diky za tuto novou vladu--mnohem lepsi nez humus ODSTOP

2 hlasy

Je to naopak. Zeman uplatňuje tvrdě politiku appeasementu vůči Rusku, které drtí Ukrajinu.Je to zmatený, nemocný člověk.Je k politování, když se snaží být vtipný. Chamberleinův deštník má už dávno ve skříni a používá ho jako hůl k belhání po Hradě.

3 hlasy

Mám za to, že k politování jste Vy, Marie. Zemana nelitujte. On má mnoho neduhů, ale to jde s věkem. Belhá, to ano, ale hlavu má v pořádku a to je pro Čechy důležité.

3 hlasy

Zeman ma v hlave nasrano a aspon je videt, kdo ho obdivuje.

2 hlasy

Nevím jak je to s těma hovnama v hlavě ale tady pán by si měl dojít zrengenovat hlavu taky.

0 hlasů

Hezké jak naprosto přehlížíte fakt že to byli Ukrajinci kdo ten konflikt začal, ale v pohodě, žijte si dál ve svém kytičkovém světě.

7 hlasů

Blablablabla...

0 hlasů

ten konflikt nezacali Ukrajinci, ale ukrajinsti Rusove podporovani Putinem

1 hlas

Zaorálkův prosebný vzkaz Američanům
Vážený pane velvyslanče, Milý Andy, posílám Ti tento ručně psaný vzkaz po spolehlivém příteli, protože si nemůžu dovolit nic riskovat. Pochop prosím, že kvůli sjezdu ČSSD jsem neustále pod dohledem. Hraje se na ostří nože a PPF/O2 mi možná dokonce sleduje telefonní hovory. Musel jsem nasadit tvrdší rétoriku, abych prokázal, že jsem spolehlivě antiamerický a proruský. Chtěl jsem Tě varovat, ale proslov toho starého ožraly o „superholokaustu“ mě překvapil a musel jsem na něj zareagovat spatra. Doufám, že Ti nevadilo, jak jsem kritizoval vleklou bushovskou zahraniční politiku. V projevu o stavu unie to koneckonců udělal i Tvůj šéf. Ještě to se mnou vydrž, prosím. Znepokojilo mě, když jsem se dozvěděl, že jsi navštívil Babiše u něj na čapí farmě. Jenom si s Tebou pohrává. Skutečnou protiváhou Zemana/Sobotky/Mládka/Dlouhého jsem já. Vím, že jsem si to u Washingtonu rozházel, když jsem se s tím radarem přidal na stranu Rusů, ale to už jsem snad odpracoval, ne? Možná Ti dokonce vyrazím Druláka. Měj se mnou prosím trpělivost, Andy. Po stranických volbách budu mít víc flexibility. Máš můj slib. Tvůj nejvěrnější přítel, Luboš.

6 hlasů

Sobotka ani Zeman tak nějak nechápou, že válčit se bude na cizí pokyn. Jako američtí vazalové budeme chránit třeba i ty nejreakčnější režimy na světě, pokud to tak bude vyhovovat americkým zájmů, resp. zájmům globální finanční oligarchie. Na blízkém Východě slouží US Army jako královská garda vládnoucích rodin ve všech státech GCC - Saúdské Arábie, Kuvajtu, Kataru, Bahrajnu, Ománu a SAE ("našich klíčových spojenců").
To, co se dělo v Iráku, Libyi a probíhá v Sýrii je klasickou tajnou operací zorganizovanou západními tajnými službami a financovanou GCC s cílem ovládnout ropná pole patřící těmto státům, resp. plynová pole patřící Syřanům, a předat je Rothschildovi a Rockefellerovi, resp. jejich firmám.
http://www.amazon.com/Big-Their-Bankers-Persian-Gu - lf/dp/1453757732/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=13 - 47814480&sr=1-1&keywords=big+oil+%26+their+bankers - +in+the+persian+gulf

6 hlasů

Já teda nevím jak ty, ale já ničí vazal nejsem. Komu děláš poskoka ty, když se tady tak snažíš...?

4 hlasy

Vedoucí mé dizertační práce při studiu na doktorát, který se stal vysokým funkcionářem Pentagonu, pověřeným ukončením války ve Vietnamu, odpověděl na mou otázku o tom, proč Washington vždy zajistí, že Evropané udělají to, co chce Washington, odpověděl: „Peníze, dáváme jim peníze.“ „Myslíte zahraniční pomoc?“, ptal jsem se. „Nikoliv, dáváme evropským lídrům pytlíky peněz. Dají se koupit, tak je kupujeme. Pak nám slouží.“ Možná, že to vysvětluje bohatství, které má po odchodu z úřadu Blair.
My Ph.D. dissertation chairman, who became a high Pentagon official assigned to wind down the Vietnam war, in answer to my question about how Washington gets Europeans to always do what Washington wants replied: “Money, we give them money.” “Foreign aid?” I asked. “No, we give the European political leaders bagfuls of money. They are for sale, We bought them. They report to us.” Perhaps this explains Tony Blair’s $50 million fortune one year out of office.
http://www.paulcraigroberts.org/2014/09/02/warning-world-washington-nato-eu-vassals-insane-paul-craig-roberts-2/

3 hlasy

Koukám, že si Američani hřáli hada na prsou, co...?

0 hlasů

Koho si hřáli na prsou britští voliči? Po svém odchodu z vrcholné politiky se Blair těšil několika velkorysým finančním odměnám od různých bank, fondů, institucí i jednotlivců – celková částka těchto plateb za posledních 5 let byla odhadnuta na 80 milionů liber. Existuje několik iniciativ (např. Tony Blair Watch či Arrest Tony Blair, které chtějí dosáhnout Blairovo civilní zatčení a dostat jej před spravedlnost.
http://www.theguardian.com/politics/2009/dec/01/mystery-tony-blair-finances
http://www.arrestblair.org/

2 hlasy

A proc jsi tady teda pred par dny obhajoval vypaleni Lidic?
Takovej debil nemuze byt nikdo, takze jenom lizes Opicakovo rit :-))))

3 hlasy

Jako obvykle lžeš...

1 hlas

Kdyz tady jakysi buziiik reneee schanel druheho rudeho buziiika a psal, ze ma na jedne pulce vytetovany srp s kladivem a na druhe sipku smerujici mezi pulky s napisem "put in", stal Bi-vomacka alias Bi-tyden zezadu za reneeem a uz se rychtoval za recitace "Bud pripraven" ...:-)

1 hlas

Tak to je síla...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov